header beeldschap

ERVARINGEN MET BEELDSCHAP

Muzehof

Het was een feest met Nikki te werken. Haar frisse en soms ludieke vormgeving sluit perfect aan bij het onderwerp van ons cultuur-onderwijsproject Zmart-artZ. Mooi, dat zij zich ook inhoudelijk verdiept en zo goed weet waarover het gaat. Zo matcht inhoud en vormgeving organisch. Nikki gaat naast de klant staan, denkt mee en is flexibel.

Lisette Lagerweij – Directeur

Puur Fair

Nikki Vrijhof is een actieve meedenker met een groen hart. Ze geeft prachtig vorm, zowel tweedimensionaal als driedimensionaal. Ze is duidelijk en goed in planning, en daarbij ook nog flexibel. Heb je een groen project, laat Nikki aanhaken en het komt goed!

Tjitske Ypma – Founder

MEE Oost

Het nieuwe pand van MEE Oost, in de binnenstad van Doetinchem, is door Nikki opgesierd met een prachtige wandafbeelding. Hierin heeft ze de vier kernwaarden van onze organisatie op een creatieve manier verwerkt. Inspirerend, creatief, en beeldend! Fijn van werken met Nikki is dat ze nauw samenwerkt door heel goed te luisteren naar je wens. Haar bescheiden manier van opstellen maakt dat ze je goed hoort en met een resultaat komt dat bij de organisatie past. Klasse!

Esther Kopmels – Directeur

Tactus

Nikki is een zeer creatieve grafisch vormgever die origineel vakwerk voor een eerlijke prijs biedt. Ik heb al diverse projecten met haar gedaan, waaronder de nieuwe jaarkrant voor Tactus Verslavingszorg. Daarnaast is ze een prettige en vriendelijke persoon om mee samen te werken en niet onbelangrijk: ze communiceert duidelijk en snel en houdt zich goed aan haar afspraken. Ik kan het echt van harte aanbevelen om met haar te werken.

Jeannette Ooink – Communicatiespecialist

SAMENWERKING

logo de procescartograaf

Nikki is ook onderdeel van het procescartografen kernteam. De Procescartograaf brengt op een heldere wijze processen en gesprekken in kaart door middel van; aantekeningen, visuele verslaglegging, animatie en infographics.

OPDRACHTGEVERS

Rekenkamer Oost-Nederland

Saxion Hogeschool

PCBO Apeldoorn

Gemeente Enschede

Universiteit Twente

WGV Zorg en Welzijn

Omnizorg Verslavingszorg

Ondernemershuis Deventer

Sallandse Dialoog

Gemeente Oude IJsselstreek

Tactus Verslavingszorg

Perspectief

MEE Oost

Het Plein

Muzehof

De Dierenbescherming

Gemeente De Bilt

Gemeente Zutphen

Fietskoeriers Zutphen

Puur Fair

Amethist Verslavingszorg

Awearness Fashion

Fair Concepts

Fair Fashion India

Gemeente Doetinchem

Buddy to Buddy

Zutphense Uitdaging

CVJO Zutphen

Gemeente Lochem

Weevers