header beeldschap
foto nikki vrijhof met haar pc

WIE !?

Nikki Vrijhof is de vormgever en eigenaar van ontwerpbureau Beeldschap. Ze studeerde aan ArtEZ, Academie voor beeldende kunsten in Arnhem en volgde een mbo-opleiding Mediavormgeving aan ROC Rijn IJssel. Haar ontwerptalent werd al snel herkend, waarna ze de opleiding versneld kon afronden.

foto nikki vrijhof met haar penmuis

WAT !?

Nikki is een echte duizendpoot op het gebied van vormgeving. Dit komt tot uiting in drukwerk, infographics, visuele verslaglegging, illustraties, animaties en webdesign. Kortom: multimedia. Ze denkt net zo makkelijk mee over het totaalconcept. Dat doet ze met veel enthousiasme, gedrevenheid en creativiteit, altijd rekening houdend met de vraag van opdrachtgever én de belevingswereld van de doelgroep.

foto nikki vrijhof met boekenkast

HOE !?

Het visualiseren van communicatie is waar ontwerpbureau Beeldschap voor staat. De communicatie is het beginpunt. Daaruit vormt zich al snel een krachtig concept en vervolgens een aansprekend, concrete visualisatie. Opdrachtgevers waarderen haar creatieve aanpak en zijn enthousiast over het geleverde werk.

foto nikki vrijhof met haar pc

VOOR WIE !?

Ontwerpbureau Beeldschap heeft vele opdrachtgevers binnen het sociaal domein, overheid, duurzame organisaties en binnen kunst en cultuur. Het verbinden aan dergelijke opdrachtgevers en het visualiseren van hun communicatie ligt haar nauw aan het hart.

Beeldschap: spreekt tot de verbeelding

foto nikki vrijhof op haar werkstoel